Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

40 χρόνια συνέπεια, τεχνογνωσία και διαρκής αναβάθμιση του στόλου & των υπηρεσιών μας

Η δική μας διαδρομή στις διεθνείς οδικές μεταφορές ξεκινάει το 1973. Συγκαταλεγόμαστε σε μία από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρίες στον τομέα των διεθνών οδικών μεταφορών κοινού και ψυχρού φορτίου με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις τμηματικές φορτώσεις (groupage).

Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους ιδιόκτητους στόλους φορτηγών, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους, που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης. Προτεραιότητά μας υπήρξε πάντα η συνέπεια στην παράδοση των φορτίων, η πρωτοπορία και η άρτια παροχή υπηρεσιών.

Επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, στην αναβάθμιση του στόλου και σε πιστοποιήσεις ελέγχου, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, για να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο ανταποκριτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εταιρία εδράζει σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων για την στέγαση των γραφείων, καθώς και 50.000 τμ. χώρου σταθμευσης για τον ιδιόκτητο στόλο και έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2008.

41 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΓΑΘΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

1960

Ο Βασίλειος Ανθουλάκης ξεκινάει την πορεία του στο χώρο των διεθνών μεταφορών ως οδηγός φορτηγού-ιδιοκτήτης.

1973

Συνιδρύει την πρώτη Ε.Π.Ε Διεθνών Οδικών Μεταφορών με ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσης στην Ελλάδα, υπό την επωνυμία Eurotrans Hellas- Έουροτρανς Ελλάς. Η εταιρεία εξειδικεύεται αποκλειστικά στη διενέργεια διεθνών οδικών μεταφορών.

1982

Η εταιρεία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών ψυγείων αναπτύσσεται, διενεργώντας διεθνείς οδικές μεταφορές για μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

1985

Εισέρχεται στην εταιρεία η κόρη Μαρία Ανθουλάκη.

1990

Ως πρωτοπόρος ο Βασίλειος Ανθουλάκης προβλέπει την επερχόμενη κάμψη στα πλήρη φορτία και αποφασίζει να αλλάξει την ρότα των δρομολογίων της εταιρίας.

1991

Ξεκινάει τις τμηματικές φορτώσεις στον τομέα των τροφίμων, και μια νέα εποχή ξεκινάει για την εταιρία. Η ιστορική αυτή απόφαση έθεσε τις βάσεις, ώστε η εταιρία, με το πέρασμα των χρόνων και την σκληρή δουλειά, να είναι σήμερα leader στο είδος της.

1992

Η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται στην περιοχή της Λαχαναγοράς - όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα - σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων για την στέγαση των γραφείων της εταιρίας, καθώς και 50.000 τμ. χώρου στάθμευσης για τον ιδιόκτητο στόλο.

1992

Εισέρχεται στην εταιρία ο υιός Δημήτρης Ανθουλάκης.

1997

Η εταιρία γίνεται αποκλειστικά μια οικογενειακή υπόθεση με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της

2003

Ο Βασίλειος Ανθουλάκης αποσύρεται και η επωνυμία της επιχείρησης αλλάζει σε ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. Η Μαρία και ο Δημήτρης συνεχίζουν το όραμα της οικογένειας για μία εταιρία leader στον χώρο των διεθνών μεταφορών, ως προς την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών και την χρήση αναβαθμισμένης τεχνολογίας.

2016

Η εταιρία διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους φορτηγών, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους, που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης.

2016

Πιστοποίηση ISO 9001:2008.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία μας εφαρμόζει πρότυπο συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 διασφαλίζοντας έτσι την άριστη και ασφαλή μεταφορά φορτίων σε κάθε διεθνή οδική μεταφορά, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

iso-9001-2000