Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

45 χρόνια συνέπεια, τεχνογνωσία και διαρκής αναβάθμιση του στόλου & των υπηρεσιών μας

Η δική μας διαδρομή στις διεθνείς οδικές μεταφορές ξεκινάει το 1973. Συγκαταλεγόμαστε σε μία από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρίες στον τομέα των διεθνών οδικών μεταφορών κοινού και ψυχρού φορτίου με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις τμηματικές φορτώσεις (groupage).

Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους ιδιόκτητους στόλους φορτηγών, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους, που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης. Προτεραιότητά μας υπήρξε πάντα η συνέπεια στην παράδοση των φορτίων, η πρωτοπορία και η άρτια παροχή υπηρεσιών.

Επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, στην αναβάθμιση του στόλου και σε πιστοποιήσεις ελέγχου, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, για να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο ανταποκριτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εταιρία εδράζει σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων για την στέγαση των γραφείων, καθώς και 50.000 τμ. χώρου στάθμευσης για τον ιδιόκτητο στόλο και έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 39000.

45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΓΑΘΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

gallery

1960

Ο Βασίλειος Ανθουλάκης ξεκινάει την πορεία του στο χώρο των διεθνών μεταφορών ως οδηγός φορτηγού-ιδιοκτήτης.
gallery
gallery

1973

Συνιδρύει την πρώτη Ε.Π.Ε Διεθνών Οδικών Μεταφορών με ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσης στην Ελλάδα, υπό την επωνυμία Eurotrans Hellas- Έουροτρανς Ελλάς. Η εταιρεία εξειδικεύεται αποκλειστικά στη διενέργεια διεθνών οδικών μεταφορών.
gallery
gallery

1982

Η εταιρεία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών ψυγείων αναπτύσσεται, διενεργώντας διεθνείς οδικές μεταφορές για μεγάλους οίκους του εξωτερικού.
gallery

1985

Εισέρχεται στην εταιρεία η κόρη Μαρία Ανθουλάκη.
gallery
gallery

1990

Ως πρωτοπόρος ο Βασίλειος Ανθουλάκης προβλέπει την επερχόμενη κάμψη στα πλήρη φορτία και αποφασίζει να αλλάξει την ρότα των δρομολογίων της εταιρίας.
gallery
gallery

1991

Ξεκινάει τις τμηματικές φορτώσεις στον τομέα των τροφίμων, και μια νέα εποχή ξεκινάει για την εταιρία. Η ιστορική αυτή απόφαση έθεσε τις βάσεις, ώστε η εταιρία, με το πέρασμα των χρόνων και την σκληρή δουλειά, να είναι σήμερα leader στο είδος της.
gallery
gallery

1992

Η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται στην περιοχή της Λαχαναγοράς - όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα - σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων για την στέγαση των γραφείων της εταιρίας, καθώς και 50.000 τμ. χώρου στάθμευσης για τον ιδιόκτητο στόλο.
gallery
gallery

1992

Εισέρχεται στην εταιρία ο υιός Δημήτρης Ανθουλάκης.
gallery

1997

Η εταιρία γίνεται αποκλειστικά μια οικογενειακή υπόθεση με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της
gallery
gallery

2003

Ο Βασίλειος Ανθουλάκης αποσύρεται και η επωνυμία της επιχείρησης αλλάζει σε ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. Η Μαρία και ο Δημήτρης συνεχίζουν το όραμα της οικογένειας για μία εταιρία leader στον χώρο των διεθνών μεταφορών, ως προς την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών και την χρήση αναβαθμισμένης τεχνολογίας.
gallery
gallery

2016

Η εταιρία διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους φορτηγών, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους, που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης.
gallery
gallery

2016

Πιστοποίηση ISO 9001:2008.
gallery
gallery

2018

Ο στόλος μας απέκτησε δύο οχήματα εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης.
gallery
gallery

2019

Ο στόλος μας μεγαλώνει! Προστίθεται ακόμη ένα όχημα εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης. Πιστοποίηση ISO 39000.
gallery

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία μας εφαρμόζει πρότυπο συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 39000 διασφαλίζοντας έτσι την άριστη και ασφαλή μεταφορά φορτίων σε κάθε διεθνή οδική μεταφορά, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

iso-9001-2000
top