ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

icon_1
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΚΟΙΝΟΥ & ΨΥΧΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

Από την δεκαετία του 70’ μέχρι σήμερα εξασφαλίζουμε την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά ευπαθών προϊόντων (συντήρηση & κατάψυξη) και κοινού φορτίου, με εβδομαδιαία δρομολόγια προς το εξωτερικό, υπερσύγχρονο στόλο φορτηγών και Ευρωπαικές πιστοποιήσεις ελέγχου ISO.

icon_2
ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΨΥΓΕΙΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους φορτηγών, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους, που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης. Ταυτόχρονα παρέχουμε εξειδικευμένα συστήματα συνεχής παρακολούθησης των εμπορευμάτων για άριστη και ασφαλή μεταφορά.

.

icon_3
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Με προγραμματισμένα εβδομαδιαία δρομολόγια σε διεθνείς προορισμούς και ιδιόκτητο στόλο, εξασφαλίζουμε καθημερινά, εδώ και 45 χρόνια, την έγκαιρη παράδοση των φορτίων με απόλυτη συνέπεια και ασφάλεια.

icon_4
ΠΛΗΡΗ & GROUPAGE
ΦΟΡΤΙΑ

Με πολυετή εξειδίκευση στον τομέα των τμηματικών φορτώσεων (groupage) στις εξαγωγές & εισαγωγές εμπορευμάτων, παραμένουμε η αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή στις διεθνείς οδικές μεταφορές.

Συνεπεις παραδοσεις

Διαθέτουμε αυτονομία, προγραμματίζουμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις και συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους ανταποκριτές σε όλη την Ευρώπη για έγκαιρη παράδοση των φορτίων.

Πιστοποιηση ISO 9001:2008 και ISO 39000

Ανανεώνουμε διαρκώς τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Συνεχης παρακολουθηση φορτιου

Εξειδικευμένα συστήματα παρακολούθησης των εμπορευμάτων για άριστη και ασφαλή μεταφορά.

Υπερσυγχρονος στολος

Εξοπλισμένα φορτηγά με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους, που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης.

Αξιοπιστο δικτυο συνεργατων

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με αξιόπιστους συνεργάτες, προσφέροντας μας ένα άρτιο δίκτυο ανταποκριτών σε όλη την Ευρώπη.

Ασφαλιση φορτιου

Όλα τα εμπορεύματα είναι ασφαλισμένα με ασφάλεια αστικής ευθύνης.

top